Storytel gratis

Storytel är en app som låter dig njuta av tusentals ljudböcker och e-böcker från din iOS- eller Android-enhet. Storytel är en utmärkt app för ivriga läsare som ger dig tillgång till ett enormt bibliotek fullt av tusentals böcker från alla möjliga genrer. Så sätt igång och hitta din nästa favoritbok, antingen i form av e-bok eller ljudbok. Storytel finns att ladda ner gratis till iOS- och Android-enheter.


Storytel är en app som innehåller en stor samling ljudböcker, podcasts, pedagogiska föreläsningar. Spelaren är utrustad med det mest bekväma gränssnittet för att lyssna på ljudböcker i olika lägen. Gör det möjligt för dig att lyssna på ljudböcker på ryska och engelska på fritiden från en omfattande samling, där alla befintliga litteraturgenrer presenteras.

Databasen innehåller mer än 5 000 representanter för sådana genrer som klassisk, deckare, science fiction och fantasy, skönlitteratur och vetenskaplig litteratur. Det finns två sätt att använda programmet. Om du har Internet kan du välja böcker från en omfattande samling och bekanta dig med fascinerande berättelser online.

Funktioner i appen Storytel:

  • En rik samling verk från världsklassiker till de senaste science fiction-nyheterna.
  • Lyssna offline.
  • Ändring av lyssningshastighet.
  • Timer.

Bli först med att kommentera

Kommentera

Din e-post adress kommer inte att publiceras offentligt.


*